Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100. YILDA ECDAD TORUNLARINA 100 HEDİYE

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütüphane

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 100. Yılda Ecdad Torunlarına 100 Hediye projesi için ödül töreni düzenlendi.

DPÜ’de 100. Yılda Ecdad Torunlarına 100 Hediye projesinin ödülleri sahiplerini buldu. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, Emet Belediye Başkanvekili Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Salün, hediye kazanan öğrenciler ve davetliler katıldı.

UYSAL: “MAZİMİZE, ECDADIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Tören öncesinde bir konuşma yapan Prof. Dr. Kâzım Uysal, ödül kazanan öğrencileri tebrik ederek şunları söyledi: “Millet olarak mazimizi bilmezsek, ecdadımızı tanımazsak, kültürümüze sahip çıkmazsak beka bulamayız, ileriye gidemeyiz. Nitekim dünya tarihine bakın, birçok milletler gelmişler ve silinip gitmişler. DPÜ olarak biz mazimize, ecdadımıza sahip çıkıyoruz. Sahip çıkma bilincini yeşertmek istiyoruz. Şehitliklerimize, savaştığımız o bölgelere giden, ziyaret eden gençlere ödüller verildi. Geçmişimizi hatırlamak, geleceğe ümitle bakmak, bu şuur ve duyguları uyandırabilmek, temel hedefimiz buydu. Bu temel hedefe de ulaştığımızı düşünüyorum. Bundan sonra bu farkındalık arttırılarak buna da muvaffak olacağız. Bizi destekleyen iş insanlarımıza, sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.” Prof. Dr. Uysal’ın konuşmasının ardından ödüller sahiplerine teslim edildi. Öğrencilerin kazandıkları ödüllerin ardından projeye katkı sunan paydaş kurum ve kuruluşların temsilcilerine de teşekkür belgesi sunuldu.