Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EVLERİ YANAN AİLE YARDIM BEKLİYOR

Kütahya merkez Sultanbağı Mahallesinde

Kütahya merkez Sultanbağı Mahallesinde yaşayan Gören çifti, mahallerinde çıkan yangın nedeniyle tek evlerini ve tüm eşyalarını kaybetti. Yangında 20 bin TL gibi bir birikimlerini de kaybettiklerini belirten Mesude Gören, yetkililerden yardım istedi.

Geçtiğimiz günlerde gün ortasında elektrik kontağından çıkan yangın bir anda Gören ailesinin tüm evini sardı. Yangını Kütahya itfaiyesinden gelen ekipler ile birlikte vatandaşlar kendi imkânlarıyla uzun süren çalışmanın ardından söndürebildi. Evdeki eşyaların büyük çoğunluğu yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldi.

EVİMİZ VE EŞYALARIMIZ KULLANILMAZ HALE GELDİ

Yangın dolayısıyla büyük bir mağduriyet yaşayan Mesude Gören, “Yangında evimiz ve içindeki tüm eşyalar kullanılmaz hale geldi. Mahalle sakinleri bize yardımcı oldular, bize eşya yardımında bulundular. Şu an kiralık evde yaşıyoruz. Ev eşyasına ihtiyacımız var. Emekli maaşından başka hiçbir gelirimiz bulunmamaktadır” dedi. Yangında 20 bin TL gibi bir birikimlerini de kaybettiklerini belirten Mesude GÖREN, yetkililerden yardım istedi.