Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİNTEPE: “GAZİLERİMİZİ HER YERDE VE HER ZAMAN ONURLANDIRMALIYIZ”

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir açıklama yapan KÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bintepe: “Şehitlerimizin ruhlarını huzurlu kılmamız için, savaş arkadaşları gazilerimize hak ettikleri değeri vererek, onları her yerde ve her zaman onurlandırmalıyız” dedi.

Büyük önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM’since Sakarya Muharebesi’nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921 tarihinde, “mareşal” rütbesi ile “gazi” unvanı verildi. Bu nedenle, yurdumuzda her yıl 19 Eylül “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır. Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği  (KÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bintepe gazileri unutmadı ve bir mesaj yayımlayarak günlerini kutladı.

“HAK ETTİKLERİ DEĞERİ VERMELİYİZ”  

“Gaziler Günü”nün diğer bir deyimle “Kahramanlık Günü” olarak da kutlandığını hatırlatan Zafer Bintepe: “Yerel kurtuluş günleri de gazilerimiz ve kahramanlarımız için birer anma günüdür. Türk Milleti Atatürk’ün önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı’nda ‘Ya İstiklal, ya ölüm’ sözüyle binlerce insanımız vatanımız için canını verirken, bir o kadarı da cephelerde yaralanmıştır. Şehitlerimizin ruhlarını huzurlu kılmamız için, savaş arkadaşları gazilerimizi hak ettikleri değeri vererek, onları her yerde ve her zaman onurlandırmalıyız. Büyük bir minnetle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlar, saygılarımı iletirim” açıklamasında bulundu.