Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÖLÜSÜNE SAYGI OLMAYANIN DİRİSİNE DE SAYGISI OLMAZ”

Belediye Başkanı Prof. Dr.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Evliya Çelebi Mezarlığında sosyal donatı alanlarını ve mezarlıkta yapımı tamamlanan imalatları inceledi. Ölüsüne saygı olmayanın dirisine de saygısı olmayacağını hatırlatan Başkan Işık, şehirdeki mezarlıklarda başlatılan bakım, onarım ve tadilat işlemlerinin tamamlandığını kaydetti.

Şehir merkezinde bulunan tüm mezarlıklarda başlatılan bakım, onarım ve yeni imalatlar tamamlanmak üzere. Evliya Çelebi Mezarlığında yapımı tamamlanan wc, sosyal donatı alanı, mezar içi yürüyüş yollarını yerine inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mezarlık içinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda wc, lavabo ve sosyal sonatı alanı inşaatının tamamlandığı ifade etti. Ölüsüne saygı olmayanın dirisine de saygısı olmayacağını bir kez daha hatırlatan Başkan Işık, şehirdeki mezarlıklarda başlatılan bakım, onarım ve tadilat işlemlerinin bazılarının tamamlandığını, bazılarının ise yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

OT BİÇME VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Bakım ve onarım çalışmaları haricinde, rutin olarak mezarlık içi ot biçme ve diğer peyzaj çalışmaları da devam ediyor. Kütahyalıların şehir merkezinde yer alan mezarlıklardaki akraba ve yakınlarını daha huzurlu ve temiz bir ortamda ziyaret edebilmeleri adına, tüm mezarlıklarda ot biçme ve temizleme, ağaç budama ve bakımları rutin aralıklarla yapılıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşlar mezarlık ziyaretlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.