Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NAZAN ŞENER KÜTAHYA’DA

Meslekî ve Teknik Eğitim

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, bir dizi ziyaret için Kütahya’ya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Hasan Başyiğit ile bir araya gelen Şener ardından Tavşanlı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener ile Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Sema Aydın, Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Nazan Şener ziyaretlerinde, Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve idareciler ile Kütahya’daki meslekî ve teknik eğitimle ilgili konularda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ATÖLYELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Şener, programına Tavşanlı ile devam etti. Şener ile Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Sema Aydın, Tavşanlı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek okulu ve atölyeleri gezdiler, okul hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Okuldaki düzen, işleyiş ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, emeği geçenlere teşekkür etti, yapılacak çalışmalarda kolaylıklar diledi.