Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞLETME ŞEFLERİNE İNTİBAK EĞİTİMİ

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletme müdürlüklerinde yeni görevlerine başlayan orman işletme şeflerine Ilıca Eğitim Merkezinde intibak eğitimi verildi.

Orman idaresi ve planlama, işletme ve pazarlama, silvikültür, ağaçlandırma ve etüd proje, orman zararlıları ile mücadele, makine ikmal,  izin irtifak, ekosistem hizmetleri, orman-köy ilişkileri, mali işler, bilgi sistemleri, personel ve hukuk müşavirliği konularında ilgili şube müdürleri tarafından işletme şeflerine eğitimler verildi.

“ORMANCILIK ÖZEL VE KUTSAL BİR MESLEK”

Mesleğe dair tüm konulara alışma amaçlı yapılan ve 2 gün süren eğitimlerde, ileride yaşanabilecek durumlar karşısında yapılacaklar hakkında bilgiler verildi, sorular yanıtlandı. İntibak eğitiminde işletme şefleri ile bir araya gelen Bölge Müdürü Birol Dündar; “Çok özel ve kutsal bir meslek olan ormancılığın, sizin gibi gençlere teslim edilecek olması bizleri gururlandırıyor. Ormanı, çevreyi, doğayı seven ve koruyan aynı zamanda meslek olarak da bunu seçen bireyler olarak, en iyisini, en güzelini yaparak, mesleğinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi. Eğitimlerin faydalı olduğuna inandığını söyleyen Bölge Müdürü Dündar, tüm işletme şeflerine başarı ve kolaylıklar diledi. İntibak eğitimlerine; Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdür Yrdımcısı Halil Karademir, şube müdürleri ve işletme şefleri katıldı.