Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÜRETEN, GÜÇLÜ KADINLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

AK Parti Kütahya Milletvekili

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, ilçe ziyaretleri kapsamında Domaniç’e gitti.  Domaniç Kadın Kooperatifini de ziyaret eden Milletvekili Erenler: “Güçlü Türkiye’mizin çalışan, üreten güçlü kadınlarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

Milletvekili Erenler, Domaniç ilçe merkezinde kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü, kadın kooperatifini ziyaret etti. Ardından köylere geçen Erenler; Çamlıca, Çukurca, Kırık ve Muratlı’da köy sakinleri ile bir araya geldi, talepleri dinledi.

KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ceyda Çetin Erenler’e ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Erenler ilk olarak Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk’ü ziyaret ederek yeni eğitim- öğretim yılının hayırlı ve başarılarla dolu olmasını dileyerek projeleriyle ilgili istişarelerde bulundu.

“DAİMA DESTEKÇİLERİYİZ”

Ziyaretlerini Domaniç Çamlıca köyü ile sürdüren Milletvekili Erenler: “Güzel gönüllü hemşerilerimizle selamlaşıp, hasbihal ettik. İlçe Başkanımız Ahmet Özoğul ve teşkilatımız ile birlikte Domaniç Kadın Kooperatifini ziyaret ederek Nazife Uslu Başkan ve yönetimiyle sohbet ettik, kolaylıklar diledik. Güçlü Türkiyemiz’in çalışan, üreten güçlü Kadınlarıyla gurur duyuyoruz, başarıya giden yolda daima destekçileriyiz” şeklinde konuştu.

ŞEHİT VELİ SELÇUK PARKI VE SPOR KOMPLEKSİNİ İNCELEDİ

Çukurca’yı da ziyaret eden Erenler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının destekleriyle 8 bin metrekarelik alanda yapılan “Şehit Veli Selçuk Parkı ve Spor Kompleksi” inşaatını, İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Çukurca Belde Belediye Başkanı Emin Taşgın ve ilçe teşkilatı ile birlikte gezerek, incelemelerde bulundu, çalışanlara kolaylıklar diledi.

“DEVLETİMİZ ZARARI EN KISA SÜREDE TELAFİ EDECEKTİR”

Erenşler’in son durağı ise selden zarar gören Kırık ve Muratlı köyleri oldu. Erenler: “Domaniç ilçemizde yaşanan sağanak yağışın sebep olduğu sel ve su baskınlarından zarar gören Kırık ve Muratlı köylerimizi ziyaret ederek, hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, taleplerini dinledik. Devletimiz sel nedeniyle oluşan zararları en kısa sürede telafi edecektir. Rabbim beterinden korusun, ülkemizi milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” şeklinde konuştu.