Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBEDİYETE VALİ ÇELİK UĞURLADI

Vali Ali Çelik, Balıkesir’de

Vali Ali Çelik, Balıkesir’de serinlemek için girdikleri denizde boğulan P. Söz. Er Abdullah Karaca (20) ve kuzeni İsmail Karaca (15) için Simav Eğirler köyünde düzenlenen cenaze merasimine katıldı.

Balıkesir’in Erdek ilçesine serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatlarını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Abdullah Karaca ve kuzeni İsmail Karaca memleketleri Kütahya’nın Simav ilçesi Eğirler köyünde gözyaşları içinde toprağa verildi. Geçtiğimiz pazar günü yakınlarının düğünü için gittikleri Erdek’te serinlemek için denize giren Simav ilçesi Eğirler köyünden Piyade Sözleşmeli Er Abdullah Karaca ile kuzeni İsmail Karaca denizin birden kabarması ve dalgaların yükselmesi nedeniyle boğularak hayatlarını kaybetmişlerdi.

MEMLEKETİ SİMAV’DA TOPRAĞA VERİLDİLER

Sözleşmeli Er Abdullah Karaca için memleketi Simav’ın Eğirler köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Çelik, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Kütahya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, AK Parti ve MHP’nin İlçe Başkanları, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Abdullah Karaca, kuzeni İsmail Karaca ile birlikte gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

“MEKÂNLARI CENNET OLSUN”

Törenin ardından kısa bir açıklama yapan Vali Ali Çelik: “Balıkesir’de serinlemek için girdikleri denizde boğulan P. Söz. Er Abdullah Karaca ve kuzeni İsmail Karaca’yı, memleketleri Simav’da ebedî âleme uğurladık. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet; Karaca ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.