Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞYİĞİT ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

İl Millî Eğitim Müdürü

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, uyum haftasında, Yıldırım Beyazıt İlkokulunu ziyaret ettiler.

Ziyarette, ilkokul birinci sınıf öğretmen ve öğrencilerinin sınıflarının belirlenmesi amacıyla yapılan bilgisayardan kura çekimine katılan Müdür Başyiğit, hayırlı olmasını dileyerek kura çekimini bilgisayar ortamında başlattı. Daha sonra velilere hitap ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Uyum haftasında öğrencilerin okullarına alışmak amacıyla okullarına geldiklerini, okulu, sınıfı, öğretmen ve arkadaşlarını tanıdıklarını ifade eden Başyiğit, böylece okullar açıldığında uyum sorununun en aza indiğini belirtti.

YARDIMCI KAYNAKLAR KÜTAHYA’YA ULAŞTI

Başyiğit ve Topuz, öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldiler. Öğretmenlerle sohbet eden Başyiğit, 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi, öğretmenlere ve okul yöneticilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. İlkokul ve ortaokul düzeyinde yardımcı kaynakların Kütahya’ya ulaştığını belirterek bazı yardımcı kaynakların okullara dağıtıldığını, geri kalanının ise bu hafta içinde dağıtılacağını, okullar açılmadan dağıtım işleminin biteceğini belirtti.

FUAT PAŞA BİNASINDA SONA GELİNDİ

Kendi binası yeniden inşa edildiği için Yıldırım Beyazıt İlkokulu bünyesinde eğitim öğretime devam eden Fuat Paşa Ortaokulunun Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı’nı ziyaret eden Başyiğit ve Mustafa Topuz, toplantının bir bölümünde yer aldılar. Toplantıda öğretmenlere hitap ederek Fuat Paşa Ortaokulunun binasının genel olarak tamamlandığını belirtti, en kısa zamanda okulun binasına taşınması için çalışıldığını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğretmenlerden sorusu olanları dinledi. Okul yönetimine ve öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek buradan ayrıldı.