Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALİ UYSAL MİLLİ TAKIM YOLUNDA

Tavşanlı Belediyespor Kulübünün başarılı

Tavşanlı Belediyespor Kulübünün başarılı güreşçisi Ali Uysal milli takım yolunda. Geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda başarılı dereceler elde eden genç sporcu 11-13 yaş serbest stil kategorisinde gösterdiği performansla Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet aldı.

Bu nedenle spor yaşamına Afyonkarahisar’da devam edecek olan sporcu Ali Uysal ve babası Arif Uysal, Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek verdiği destek ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başarılı sporcuya Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer ile Güreş Antrenörü Ahmet Yaşar Yıldız’da eşlik etti.

GÜLER: “BAŞARISI ÖRNEK OLACAK”

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı gençliğinin sportif faaliyetlere katılması, kariyer yapması için her türlü imkânı sunmaya çalıştıklarını söyleyerek Ali Uysal’ın başarısının örnek olacağını kaydetti. Başkan Güler “61 kg’da başarılı sonuçlar alarak Milli Takım Antrenörlerimizin dikkatini çeken Ali Uysal kardeşimiz bundan sonra Afyonkarahisar’da hem eğitimine hem de spor yaşamına devam edecek. Bizler onu Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ay yıldızlı formayla görmek istiyoruz. Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde kendisini geliştirecektir” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK SPORCULARIN İZİNDEN GİDECEK

Genç güreşçi Ali Uysal ise hedefinin Yaşar doğu, Rıza Kayaalp gibi ismini spor tarihine yazdıran büyük sporcuların izinden gitmek olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Mustafa Güler ile hocalarına teşekkür etti. Ali Uysal’ın babası Arif Uysal da Tavşanlı Belediyesi’nin gençlere sunduğu imkanlara dikkat çekerek: “Sağ olsun başkanımız Mustafa Güler ve yardımcısı Furkan Dinçer ile antrenörümüz Ahmet Yaşar Yıldız oğlum Ali’yle çok yakından ilgilendi. Belediyemizin bir kulüp kurarak gençlere imkânlar sağlaması çok güzel. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.