Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYAK TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GEDİZ’DE DÜZENLENECEK

Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası

Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası 3-4 Eylül 2022 tarihlerinde 24 takım ve 150 sporcunun katılımı ile Gediz’de düzenlenecek.

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, Asbaşkanı Oğuz Özer ve Kütahya Temsilcisi İbrahim Demir, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Büyük Zafer’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 3-4 Eylül 2022 tarihinde 24 takım ve 150 sporcunun katılımı ile İlçemizde düzenlenecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

AKÇADURAK BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, nazik ziyaretleri için Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, Asbaşkanı Oğuz Özer ve Kütahya Temsilcisi İbrahim Demir’e teşekkür ederek, Gediz’de düzenlenecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

DERECEYE GİRENLER MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE KATILACAK Gediz’de düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası sonrası dereceye giren takımlar kasım ayında Kocaeli’nde yapılacak olan Ayak Tenisi Milli Takım seçmelerine katılacaklar. Ziyaret sonunda Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur tarafından Başkan Akçadurak’a spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.