Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PAZAR ESNAFI ‘BAŞKAN’INI BÖYLE GERİ ÇAĞIRDI

Kütahyalı pazar esnafı istifa

Kütahyalı pazar esnafı istifa eden Oda Başkanı Hakan Akdaş’ın tekrar başkanlığa dönmesi için pankart açtı, evinin önünde ‘Başkan geri dön’ çağrısında bulundu. Başkan Akdaş, esnaftan gelen çağrıyı yanıtsız bırakmayarak “Bıraktığımız yerden devam” dedi.

Kütahya Sebzeciler Ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş, geçtiğimiz günlerde yönetimiyle birlikte istifa ettiğini duyurmuştu. İstifa sonrası Kütahyalı pazar esnafı tezgahları topladıktan sonra yaklaşık 50 araçlık konvoyla soluğu Başkan Akdaş’ın evinde aldı. ‘Sen gönüllerin başkanısın, ne sen bizi bırakabilirsin ne de biz seni bırakabiliriz. Seni seven pazarcı esnafları’ yazılı pankart açan esnafın çağrısına olumlu cevap veren Başkan Akdaş, “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum, duygularımı ifade edebilecek kelime bulamıyorum. Başkan seçildiğimiz ocak ayından sonra bizleri bir kez daha onure ettiler. Esnafımız olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Bu saatten sonra ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız. Bir yapılması gerekiyorsa ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım iki yapabilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnafımızdan Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÇALIŞTI”

Başkan Akdaş’ın tekrar göreve gelmesi sonrası açıklamalarda bulunan Pazar esnafı, “Başkanımız bizi kırmayarak görevi tekrar kabul etti. Başkanımız görevi kabul etmeseydi arkadaşlarla pazara çıkmamayı dahi düşünüyorduk. Bizim için her zaman çok çalıştı, yapılması gereken her şeyi en iyi şekilde yaptı. Pandemi döneminde nasıl uğraştığını, herkesten fazla nasıl koşturduğunu en yakından bizler biliyoruz. Başkanımızın tekrar görevine dönmesi bizim için son derece sevindirici bir gelişme oldu. Kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dediler.