Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KÜTAHYA’YI ANLATIN”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 25.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 25. Başkanlar Kurulu değerlendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 50 Gazeteciler Cemiyeti Başkanının kendi illerinde Kütahya ile ilgili anılarını anlatmalarını talep etti.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 25. Başkanlar Kurulu toplantısı için 3 gün süre ile Kütahya’da bulunan Türkiye’nin farklı illerinden 50 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Değerlendirme toplantısına katılan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gazetecileri, Kütahya’da ağırlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Konuşmasında, Kütahya ve Kütahya Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerden bahseden Başkan Işık, özellikle İkamet Kart Projesi ile Kütahya’nın nüfus olarak gençleştiğini ve Belediyeler kategorisinde üst sıraya çıktığını söyledi.

NURİ KOLAYLI’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ

50 Gazeteciler Cemiyeti Başkanının kendi illerinde Kütahya ile ilgili anılarını anlatmalarının Kütahya için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Işık, katılım sağlayan ve programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Program sonunda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür belgesi verdi.