Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DİKKAT AİLE VAR OYUNU KÜTAHYA’DA SAHNELENDİ

‘Dikkat Aile Var’ Kütahya’da

‘Dikkat Aile Var’ Kütahya’da seyircisiyle buluştu. Oyun öncesi açıklamalarda bulunan Yönetmen Metin Karaman,Oyunumuzda ailene sımsıkı sarıl mesajını vermek istiyoruz. Bizlere bu imkanı veren Kütahya Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz” dedi.

Kütahya’da vatandaşlarla buluşan ‘Dikkat Aile Var’ yönetmeni Metin Karaman, oyun öncesi Ekspres Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. “İstanbul Tiyatro Balans ekibiyiz. Yaklaşık 15 yıldır tüm Türkiye’yi dolaşıyoruz” diyen Karaman, Kütahya’nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyleyerek şunları kaydetti: Memleketimin her yeri bizim için değerli. Kütahya benim için daha da değerli. Burada geçmişe dayanan çok eski dostluklarımız var. Ekspres Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadi Sarıışık var. Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül ve değerli Belediye Başkanı Alim Işık var. Kendilerine bize bu imkanı sundukları için teşekkür ediyorum. Kütahya’da bu tür sosyal aktivitelerin olması bizleri sevindiriyor. İnşallah Kütahya halkı da oyunumuzu beğenir.

“OYUNUMUZDA AİLENE SAHİP ÇIK DİYORUZ”

Oyunda aile kurumunun önemine dikkat çektiklerini belirten Karaman, oyun ile ilgili kısa bilgiler verdi. Çekirdek bir aileyi sahneye taşıdıklarını aktaran Karaman, “Konu aile kurumunun önemini anlatan bir oyun. Dikkat Aile Var, aile olmanın bir anlamı var diyor oyun. Çekirdek bir aile var ve onları dolandırmaya çalışan bir grup var. Kızımız güzellik yarışmasında birinci olmak istiyor. Annesi elinden tutup götürüyor, çünkü birinci olursa onun annesi benim diyecek. Erkek çocuğumuz mafya dizilerinden etkilenerek mafya olmak istiyor. Burada da yüz bin getir biz seni mafya yapalım diyor. Aile tüm bunları yapabilmek için babanın çalıştığı bankadan kredi çekiyor. Ancak babanın hiçbir şeyden haberi yok ve mahkemede yargılanıyor. Oyun mahkeme koridorlarında başlıyor. Oyun mutlu bir sona doğru kayıyor. Oyun altyapısında kızına sıkı sıkına sarılmazsan, oğluna dikkat etmezsen kötü insanlar tuzağına düşürebilir, canın yanabilir. Ailene sarıl diyoruz” dedi.