Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DAVAMIZ TÜRK MİLLETİ’NİN VARLIK VE BEKA DAVASIDIR”

Seri bölge toplantılarının ikincisini

Seri bölge toplantılarının ikincisini Kütahya’da gerçekleştirdiklerini söyleyen Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, ülke sorunlarının çözümü için çarenin kendileri olduğunu belirtti. Başkan Nacar, “Bu dava Millet Partisi’nin Aykut Edibali liderliğinde yıllardır dünyaya haykırdığı davadır: Davamız Türk Milleti’nin varlık ve bekâ davasıdır” dedi.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Kütahya’da partililerle buluştu. Bir dizi ziyaret ve bölge toplantısına katılmak için Kütahya’ya gelen Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, ziyaretinin son durağında partililerle bir araya geldi. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Nacar, burada bir konuşma yaptı. Kurtuluşun ve kuruluşun şehri Kütahya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nacar, “Sizlere Kahraman Kütahyalılar diye hitap ediyorum. Evet, gerçekten kahramansınız! Bundan tam 100 yıl önce, emperyalist 7 Düvel destekli şımarık Yunan, bu toprakları işgal etmişti. Yunan’a karşı, üç çileli yıl boyunca direnen ve Dumlupınar’da, 30 Ağustos 1922’de, Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle, Gazi Mustafa Kemal Paşa komutasında, Yunan’ı, kesin yenilgiye uğratarak kaçmaya mecbur bırakan kahramanların kanlarıyla sulan topraklardır bu topraklar! ‘Kahraman Kütahyalılar!’ diyorum, yine 800 yıl kadar önce bir Türk devletinin yıldızı sönerken; Selçuklu Türk Devletinin yıldızı sönerken bir başka Türk devletinin temellerinin atıldığı kahramanların diyarıdır bu topraklar. Kahramanlar diyarı, şehzadeler şehri Kütahya’da olmaktan mutluyum, sevinçliyim” dedi.

“SERİ BÖLGE TOPLANTILARININ 2’NCİSİNİ KÜTAHYA’DA YAPIYORUZ”

Seri halde yapmayı planladıkları bölge toplantılarından ilkini Karadeniz Bölgesinde Trabzon’da yaptıklarını söyleyen Başkan Nacar, Kütahya bölgesi ve Kütahya’nın 2. durakları olduğunu belirtti. Kütahya’da bulunma sebeplerini açıklayan Başkan Nacar, şunları kaydetti: Biz ve siz; Millet Partisi ve siz; büyük Türk Milleti bir kez daha yıkılış süreci yaşamasın diye buradayız! Bilge Kağan’ın ikazını büyük Türk Milleti’ne hatırlatmak için buradayız! Yıllardır dediğimizi bir kez daha diyoruz! Bu defa da Kütahya’dan haykırıyoruz: Ülkenin sorunlarını çözecek, Türkiye’yi ‘Muhteşem Türkiye’ yapacak reçete de ilaç da Millet Partisi’nde. Bu dava Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk kültür ve medeniyeti Batı’nın medeniyet ufkunda güneş gibi parlayacaktır” davasıdır. Bu dava Millet Partisi’nin Aykut Edibali liderliğinde yıllardır dünyaya haykırdığı davadır: Davamız Türk Milleti’nin varlık ve bekâ davasıdır. Muhteşem Türkiye projemizin ilk maddesi budur: “İnsan hak ve hürriyetlerine saygılı hukuk devleti.” Millet Partisi iktidar olduğunda devletimizi ıslah edecek; devletimizi, “İnsan hak ve hürriyetlerine dayalı hukuk devleti” haline getirecektir. Hukuk devletinde keyfi yönetim olmaz! Hukuk devletinde devlet ve millet meşru yasalarla yönetilir.

“BİZ GÜCÜMÜZÜ SİZDEN ALIYORUZ”

Bölge toplantısında konuşan Millet Partisi İl Başkanı Ahmet Mallı, böyle bir toplantının Kütahya’da yapılmasından gurur duyduklarını söyledi. “Bu ülkenin sorunlarından, sıkıntılarından sorumlu olan kurum siyasettir” diyen Başkan Mallı, siyasetin erdemli, ahlaklı olması gerektiğini belirtti. Siyaseti yalandan, riyadan kurtaracaklarını aktaran Başkan Mallı, “Millet Partisi büyük bir misyonu üstlenmiş bir dava partisidir. Davamız bir medeniyetin inşası ve diriliş hamlesidir. Bizim davamız çıkar hesabı, kuru parti çekişme ve sadece oy hesabıyla hareket değildir. Bir dava üstlenmiş Türk kültür ve medeniyetini tekrar hayata geçirmektir. Bu kutlu davaya milletimizi sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yerli ve milli olmayan siyaset çözüm üretemez. Millet partisi Türk siyasetinde erdemin, temiz siyasetin, umudun marka partisidir. Davaya sahip çıkma hem insani hem İslami bir görevdir. Davamız Müslüman ve Türk milletinin varlık ve beka davasıdır. Günümüzde bazıları kolayı tercih ettiler. Biz hakkın, hukukun, doğrunun daima savunucusu ve takipçisi olacağız. Hedeflerimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Biz gücümüzü sizden, milli iradeden alıp bu iradenin yaşatılmasına çalışacağız” dedi. Konuşmalar sonrası İl Başkanı Ahmet Mallı ve partililer günün anısına Genel Başkan Cuma Nacar hediye takdiminde bulundu.