Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HUBUBAT ALIM YERİ ARTIRILDI

Kütahyalı çiftçilerin ürünlerini değerinde

Kütahyalı çiftçilerin ürünlerini değerinde satabilmesi ve rekabet gücünü artırması için hububat alım yeri sayısının artırıldı.

Çiftçiler ürünlerini, 1 Ağustos itibarıyla hem Toprak Mahsülleri Ofisine hem de Kütahya Borsasına satabilecek. Alımlar yıl boyunca devam edecek. Kütahya Valisi Ali Çelik ayrıca 2000 metrekarelik yeni bir alanın Toprak Mahsülleri Ofisine tahsis edilerek depo ihtiyacının giderdiğini bildirdi ve ” İlimize, çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

1 AĞUSTOS İTİBARİYLE BAŞLAYACAK

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay; “Bugün saat 11.30 da Kütahya Ticaret Borsası, hububat alımları için açılacak. Toprak Mahsulleri ofisimiz kendi yerinin dışında Borsa’da da her gün alım yapacak. Çiftçilerimizden ürün alınmasına 1 Ağustos 2022 tarihinde başlanacak. Valimiz Ali Çelik in gayretleriyle Toprak Mahsulleri ofisimize 2 bin metrekare kapalı yeni bir depolama alanı da sağlandı. Kütahyalı çiftçilerimiz ürünlerini 1 Ağustos tarihinden itibaren tüm yıl boyunca ÇKS kayıtlarıyla diledikleri miktarda ve istedikleri tarihte Toprak Mahsulleri ofisimize satabilecekler. Kütahya’mıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.