Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Ali Güral Lisesinde güçlendirme çalışmaları devam eden pansiyon binası ve çevresinde incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında Kütahya merkezindeki ortaokul ve liselerde öğrenciler çeşitli derslerden kurslara devam ediyor. Kursların devam ettiği okullardan biri olan Ali Güral Lisesini ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Ortaöğretim Hizmetleri Şube Müdürü İrfan Kanık, sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettiler, kurslar hakkında okul yönetiminden ve öğretmenlerden bilgi aldılar.

KURSLARDAN İSTİFADE ETMEK ÖNEMLİ

Bu kurslara katılan öğrencilerin kendi istekleri ile gelmelerinin çok değerli olduğunu belirten Başyiğit, katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin tatilde devam eden bu kurslardan istifade etmelerinin önemini vurgulayan Müdür Başyiğit, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. Kursları ziyaretin ardından Hasan Başyiğit okulun güçlendirme çalışmaları devam eden pansiyon binası ve çevresinde incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.