Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VAZONUN TEMELİ ATILDI

Zafer Meydanı Projesi kapsamında

Zafer Meydanı Projesi kapsamında eski haliyle kalması yönünde kararı çıkan Kütahya’nın simgesi vazonun temeline ilk harcı Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık attı. Başkan Işık En kısa zamanda Zafer Meydanı tamamlanarak Kütahyalı hemşerilerimize hediye edeceğiz dedi.

Hafta sonu mesaisini devam eden projelerin yerinde incelenmesine ayıran Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, kaldırım çalışması yapılan Kara Ahmet Sokakta ve Cumartesi pazarında yapılan çalışmaları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Esnaflarla görüşerek geçmiş kurban bayramlarını kutlayan Başkan Işık, yapılan çalışmaları esnaflara sordu. Çalışmalardan memnun olduklarını belirten esnaflar Kütahya’nın çehresini değiştiren çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür ettiler.

İLK HARCI BAŞKAN ATTI

Şehrin ana arterlerinde yapılan çalışmaları inceleyerek bilgiler alan Alim Işık’a Kütahya Spor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak da eşlik etti. Çalışmaları inceledikten sonra Zafer Meydanında bulunan Kütahya’nın simgesi vazonun temelinin atılması için hazır olan mikser aracının butonuna basarak hayırlı olmasını dileyen Başkan Işık: “Proje kapsamında eski haliyle korunması yönünde fikir birliğine varılan vazonun yerleştirilmesi için ilk adım olan temelini burada atmış bulunuyoruz” dedi. Başkan Işık: “En kısa zamanda çevresinin de ilimize yakışır bir şekilde Kütahyalı vatandaşlarımıza hediye etmekte sabırsızlanıyoruz” diyerek butona bastı ve vazonun ilk harcını attı.

HAFTASONUNU DEVAM EDEN PROJELERE AYIRDI Hafta sonu mesaisini Kütahya’nın ana arterlerde yapımı devam eden projelere ayıran Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Zafer Meydanı ve çevresi cadde ve sokaklarda yapımı devam eden kaldırımlar ve Cumartesi Pazarı yıkım işlemlerini yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Işık, yapımı tamamlanma aşamasında olan Asım Gündüz Caddesinden Zafer Meydanı istikameti yol ve kaldırım çalışmalarını da yerinde inceledi.