Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ ÇELİK: “HEM GURUR HEM HÜZÜN GÜNÜ”

Kütahya’da, Vali Ali Çelik

Kütahya’da, Vali Ali Çelik ve diğer protokol üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Hava ve Polis Şehitliklerini ziyaret etti. Bugünün hem gurur hem de şehit verildiği için bir hüzün günü olduğunu da dile getiren Çelik: “Ülkemiz için canlarını feda etmiş şehitlerimizin bize vermiş olduğu büyük sorumluluğu milletimize anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Müftülüğü görevlileri, şehitler için Kur’an-ı Kerim okurken Müftü Hüseyin Demirtaş da dua etti. Kütahya Valisi Ali Çelik, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle Türk milletinin hiçbir boyunduruğu, taşeronu ve hainliği kabul etmeyeceğini net bir şekilde tüm dünyaya bir kez daha en güzel şekilde gösterdiği bir gün olduğunu belirtti.

“MİLLETİMİZE ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bugünün hem gurur hem de şehit verildiği için bir hüzün günü olduğunu da dile getiren Çelik, şunları kaydetti: “Şehitlerimizin bize bıraktıkları en büyük miras bu vatanının ilelebet muhafazası ve bu milletin sonsuza dek yaşaması için gerektiğinde herkesin canını verebilmesi duygusudur. Ülkemiz için canlarını feda etmiş şehitlerimizin bize vermiş olduğu büyük sorumluluğu bugün bir kez daha hatırlayarak milletimize anlatmaya devam edeceğiz. Bu toprakların vatan olmasında canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve hayatta olan gazilerimizi de minnetle anıyorum. Allah onlardan razı olsun, onların yolundan gidebilmeyi de bizlere nasip etsin. Bizim yapmamız gereken birliğimizi, beraberliğimizi kuvvetlendirmek. Saflarımızı omuz omuza tutarak aramıza hainleri kabul etmemek. Rabbim bir daha bu tür hainliklerle bizi karşı karşıya bırakmasın.” Vali Çelik ve diğer protokol üyeleri, kabirlere karanfil bırakarak şehit yakınlarına başsağlığı diledi.