Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 TEMMUZ’DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULACAK

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Kütahya’da coşkuyla kutlanacak.  Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri, şehitlik ziyaretleri ile başlayıp Demokrasi Nöbeti ile son bulacak.

15 Temmuz Darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek, bu şuurun canlı tutulması amacıyla ’15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’, “Türkiye Aşkına” konsepti ile ilimizde çeşitli etkinliklere kutlanacak.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAMİİ AÇILACAK

Kütahya Valiliği, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ kapsamında bir dizi etkinlik düzenleneceğini duyurarak programı açıkladı. Program kapsamında, 15 Temmuz Cuma günü 10.30’da Hava Şehitliği, 11.00’de Polis Şehitliği ziyaret edilecek. Ardından Bereket Sanayi Sitesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii’nin açılışı yapılacak. Açılış töreninde tüm şehitler ve ebediyete intikal etmiş gaziler için okunan Kur’an-ı Kerim’lerin hatim duası yapılacak ve Mevlid-i Şerif okunacak.

21.15’TE BAŞLAYACAK

Program, saat 14.00’da 15 Temmuz Hatıra Ormanı’nda ağaç dikme etkinliği ile sürecek. Gündüz etkinliklerinin tamamlanmasının ardından akşam saat 20.45’te Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak. Ulu Camii’nin avlusunda başlayacak olan yürüyüş, Kütahya Belediyesi önünde sona erecek. Anma etkinlikleri 21.15’te Kütahya Belediyesi önü tören alanında tutulacak Demokrasi Nöbeti ile son bulacak. Etkinliği duyuran Vali Ali Çelik, tüm Kütahyalılara etkinliğe katılma çağrısında bulundu.