Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİN 500 PERSONEL SAHADAYDI

Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur

Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içinde sevdiklerine kavuşabilmesi için tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali Ali Çelik, bin 500 kolluk personelinin görev aldığını söyledi.

Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güvenle yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde oluşturulan trafik uygulama noktalarını denetledi. Görev başındaki personelle bayramlaşan Vali Çelik, yol kontrolleri sırasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını tebrik etti. Sürücü ve yolcuları trafik kuralları hakkında bilgilendiren Vali Çelik, hayırlı yolculuklar temennisinde bulunarak sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

“EN ÖNEMLİ TEDBİR KURALLARA UYMAK”

Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içinde sevdiklerine kavuşabilmesi için tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali Ali Çelik, “Bayramda herhangi bir olumsuzluk ve aksaklık yaşanmaması için tedbir planlamamızı yaptık; bin 500 kolluk personelimiz görevde; ama en önemli tedbir vatandaşlarımızın kurallara uyması” dedi.

“SEVDİKLERİNİZİ GÖZÜ YAŞLI BIRAKMAYIN”

Kurban Bayramı sebebiyle seyahat edecek vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Ali Çelik, “Hız limitlerine uyma, emniyet kemeri kullanma, sürüş esnasında cep telefonu kullanılmaması, trafik yön ve işaretlerine uyulması büyük önem arz ediyor. Geride gözü yaşlı anne, baba, eş, çocuk bırakmak istemiyorsak trafik kurallarına uymalıyız. Sevdiklerinize sağ salim kavuşmanızı temenni ediyor, bir arada nice bayramlara kavuşmayı diliyorum” diye konuştu. Vali Çelik, sürücülere broşür dağıtırken araç içerisindeki çocuklara da kırmızı düdük hediye etti ve çocuklardan ailelerini kurallara uymaları için uyarmalarını istedi. Vali Ali Çelik’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı eşlik etti.