Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KURTULUŞUMUZ ÜRETİM, İSTİHDAM VE İHRACATTA”

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Hürok Mermer’de bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende konuşan Hürok Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Olçar, Türkiye’nin kurtuluşunun üretim, istihdam ve ihracatta olduğunu söyledi.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Hürok Mermer’de bayram coşkusu yaşandı. Bayramlaşma töreni öncesi 6 bayan çalışan kucaklaşarak, aralarındaki kırgınlığı giderdi, o anlar mesai arkadaşları tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Kadın ve erkek çalışanlar, önce patronları daha sonra da kendi aralarında bayramlaştı.

“BİZİM FABRİKADA KARDEŞLİK ÖN PLANDA”

Türkiye’nin kurtuluşunun üretim, istihdam ve ihracatta olduğunu belirten Hürok Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Olçar: “Bizim fabrikada kardeşlik ön planda. İnşallah her şey daha güzel olacak. Pandemi dolasıyla son 2 yılda kucaklaşarak bayramlaşamamıştık. Bu özlemimizi çok şükür iki yıl sonra gerçekleşti. Ürettiğimiz ürünleri yurt dışına gönderiyoruz. Türkiye’nin kurtuluşu üretim, istihdam ve ihracat. Sizler bunların birer parçasısınız. Sizler Türkiye’ye büyük hizmetler yapıyorsunuz. Emeklerinize sağlık. Geçen bayram konteyner krizini aşmak için Amerika’ya açık gemi ile mallarımızı göndermiştik. Orada seçilmiş arkadaşlarımız gemide çok gayretli, gece-gündüz çalışarak gemiyi Amerika’ya gönderdiler. Kamil bey de gönderdiğimiz ürünleri aldı ve pazarlamaya başladı. Bayram sonrası yine gemi yüklememiz olacak. Yine seçilmiş arkadaşlarımız vasıtasıyla bunu tekrarlayacağız. Bu sefer arkadaşlarımız daha tecrübeli” dedi. Olçar, 24 Temmuz 2022 günü Kütahya Yoncalı’da Yörük ve Türkmenler Derneği tarafından düzenlenecek olan etkinliğe Hürok Mermer olarak sponsor olduklarını ifade etti. Çalışanlara bayram hediyesi olarak çikolata paketi takdim edildi.