Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA’NIN EVLADI GURURUMUZ OLDU

Geçtiğimiz yıllarda Kütahya Evliya

Geçtiğimiz yıllarda Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Nuri Çanakoğlu’nun torunu Umut Çanakoğlu, LGS’de büyük bir başarıya imza atarak 500 tam puan aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 5 Haziran’da yapılan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. 5 Haziran’da Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilen sınava 1 milyon 31 bin 799 öğrenci katılırken, 48 farklı ilde 193 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Sınavda tek bir hata bile yapmayan öğrenciler başarılarının sırlarını anlatırken gelecek hayallerini de paylaştı.

DEDESİNİN İZİNDEN GİDİYOR Kütahya’nın sevilen dahiliye doktorlarından Nuri Çanakoğlu’nun torunu Umut Çanakoğlu, LGS’de büyük bir başarıya imza atarak 500 tam puan aldı. Dedesinin izinden giderek dahiliye doktoru olmak istediğini kaydeden Umut Çanakoğlu: “Sınava programlı çalışarak ve bolca deneme çözerek hazırlandım. İyi bir üniversiteye girebilmek için iyi bir lisede okumak gerektiğini düşündüğüm için sıkı çalıştım. Hazırlık sürecinde bazen stres atmak için yürüyüşler yapıyordum. Günde yaklaşık 5 saat ders çalışıyordum. Tam puan almak istiyordum ama yine de sonucu görünce şaşırdım, çok mutluyum. ilerde Galatasaray Lisesi ya da Robert Lisesi’ni tercih etmeyi düşünüyorum. Dahiliye doktoru olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.