Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DOSTLAR’DA YAŞAM OKUYUCUSUYLA BULUŞTU

Dostlar’da Yaşam dergisi okuyucusunun

Dostlar’da Yaşam dergisi okuyucusunun beğenisine sunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Nadi Sarıışık’ın başyazısını kaleme aldığı dergide gerçekleştirilen eğitim, kültür, sosyal ve bilim alanlarında gerçekleştirilen etkinlikler yer alıyor.

Özel Dostlar Eğitim Kurumları, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetleri anlattığı Dostlar’da Yaşam dergisini yayımladı. Bir yıl boyunca birbirinden farklı etkinliklerin aktarıldığı derginin başyazısını Özel Dostlar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nadi Sarıışık kaleme aldı. “Yetiştirdiğimiz çocuklarımızla gurur diyoruz” diyen Sarıışık yazısında, “Kütahya Özel Dostlar ilk ve ortaokulları şüphesiz sadece şehrimizin değil, ülkemizin de en iyi okullarından biridir. Kütahya’nın ilk ve en başarılı özel okullarındandır. Hedeflerimizi biliyoruz, süregelen başarılarımızın gurur ve azmiyle ilerlemeye devam ediyoruz. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Onların pırıl pırıl yüreklerine layık güçlü kadromuzla var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim çocuklarımız çok yönlüdürler. Derslerdeki erişilmez başarılarına ilave olarak; kimi kendini resim yaparak, dans ederek ifade eder; kimi sporuyla öne çıkar. Bizim okulumuzda çocuklar birer bireydir. Onlara kendilerini gerçekleştirebilecekleri bir dünya sunulmakta ve önderlik edilmektedir. Özel Dostlar şehrimizin ürettiği değerli markalardan biridir. Yetiştirdiğimiz çocuklarımızla gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

2021 LGS Merkezi yerleştirme sonuçlarında elde edilen başarılar paylaşılarak başlayan 62 sayfalık dergide, yıl içerisinde farklı sınıfların gerçekleştirdiği kültürel, sosyal ve bilimsel aktivitelere yer verildi. Özel günlerde okul olarak gerçekleştirilen faaliyetlere yer verilirken, Çanakkale Zaferi’ni anma gecesinde öğrencilerin sergilediği ve katılımcılardan tam not alan tiyatro oyunu da görselleriyle okuyucuya sunuluyor.