Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU LİNYİTSPOR”

Bölgesel Amatör Lig 8.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge Birinciliği müsabakalarının sonuncusunda İnegöl’de Tekirdağspor ile karşı karşıya gelen Meteorlar, mutlak galibiyet parolasıyla ter döktü.  Bosna Hersek’te bulunduğundan dolayı maçı statta izleyemeyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Her ne kadar 3. Lig’e çıkamasak da gönlümüzün şampiyonu Linyitspor olmuştur” dedi

Kırmızı-siyahlı Tavşanlı temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Lig kapısına dayandı. 90 dakika boyunca taraftarın yoğun desteğini de arkasına alan Linyitspor, tempolu mücadelesine rağmen maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu skorla TFF 3. Lig’in kapısından dönen TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilçeye ve taraftarlara coşku ve heyecan dolu maçlar izletti. Linyitspor’u İnegöl’deki maçında Belediye Başkan Vekili Naci Erarslan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar da diğer protokol üyeleriyle birlikte izledi.

TEKNİK EKİP VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

Bosna Hersek’te bulunduğundan dolayı maçı statta izleyemeyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “İlçemize bu coşku ve heyecanı yaşatan takımımızın Teknik Direktörü Ahmet Erdinç (İmam Ahmet) ve teknik kadrosuna, futbolcularımıza ve gece gündüz takımımızı destekleyen taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Her ne kadar 3. Lig’e çıkamasak da gönlümüzün şampiyonu Linyitspor olmuştur” diye konuştu.