Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell’in milletvekili kampanyası gündem oldu

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell, milletvekillerine verdiği özel kampanya ile gündem oldu.

Türkiye’nin önde gelen GSM

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell, milletvekillerine verdiği özel kampanya ile gündem oldu. Bu kampanya, sunduğu avantajlar ve fiyat farklarıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Milletvekillerine Özel Turkcell Kampanyası

Turkcell’in milletvekillerine yönelik yeni kampanyası, 50 GB internet ve her yöne 3 bin dakika konuşma hakkı içeriyor. Bu paketin fiyatı ise dikkat çekici bir şekilde düşük. Milletvekillerine özel bu tarifenin aylık ücreti 286,41 TL olarak belirlenmiş durumda. Aynı içerikteki paket vatandaşlara sunulduğunda ise fiyat çok daha yüksek.

Turkcell'in milletvekili kampanyası gündem oldu

Vatandaş İçin Fiyat Farkı 600 TL

Turkcell’in “Platinum+ 50 GB” tarifesi vatandaşlar için yıllık abonelik ücreti olarak 900 TL, aylık abonelikte ise 1.200 TL’ye kadar çıkabiliyor. Aynı paket milletvekilleri için üçte bir fiyatına sunulurken, bu durum sosyal medyada büyük tepki topladı.

Turkcell'in milletvekili kampanyası gündem oldu

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Vatandaşlar sosyal medya platformlarında Turkcell’i etiketleyerek binlerce tweet attı. “Turkcell” ve “50 GB” etiketleri kısa sürede Twitter’da gündem oldu. Tepki gösteren kullanıcılar, Turkcell’in neden milletvekillerine daha uygun fiyat sunduğunu sorgularken, vatandaşlara neden daha yüksek ücretler uygulandığını eleştirdi. Bazı kullanıcılar, “Milletvekilleri halktan daha ayrıcalıklı olmamalı” şeklinde yorumlar yaptı.