Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cinsel istismara uğrayan bebek hayatını kaybetti

2 yaşındaki Sıla bebek, cinsel istismara uğradıktan sonra hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

2 yaşındaki Sıla bebek,

Son günlerde Türkiye, bir kez daha çocuk istismarı vakalarıyla sarsıldı. 2 yaşındaki Sıla bebek, cinsel istismara uğradıktan sonra hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Malkara’da meydana gelen bu olay, toplumda büyük bir infial yarattı.

Malkara’da yaşayan Bakiye Y., 2 yaşındaki kızı Sıla’yı 2 Ağustos tarihinde Malkara Devlet Hastanesi’ne bilinçsiz bir şekilde getirdi. Annesi, doktorlara kızının üzerine televizyon düştüğünü ve bu nedenle bilincinin kapalı olduğunu söyledi. Ancak, hastanede yapılan muayene sonucunda durumun daha ciddi olduğu anlaşıldı.

Muayenede Şiddet İzleri Tespit Edildi

Hastanede baygın halde muayene edilen Sıla’nın vücudunda darp izleri ve morluklar bulundu. Bu bulgular, sağlık ekiplerini harekete geçirdi ve durumu polise bildirdi. Sıla’nın sağlık durumu ağır olduğu için Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Cinsel İstismara Uğradığı Tespit Edildi

Tekirdağ’daki hastanede yapılan detaylı muayenede, Sıla’nın fiziksel şiddete ve cinsel istismara maruz kaldığı tespit edildi. Uğradığı darp ve fiziksel şiddet sonucunda beyin kanaması geçiren Sıla, acil bir ameliyatla tedavi altına alındı. Ancak, iki saat süren operasyon sonrasında yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü.

Aile ve Çevre Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Sıla’nın hayatını kaybetmesinin ardından, anne Bakiye Y. ve olaya karıştığı iddia edilen dört kişi gözaltına alındı. Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ailedeki diğer çocukların da durumu gözlem altına alındı ve koruma altına alındı.