Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa’da sahipsiz köpek çocuğa saldırdı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sahipsiz

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk yaralandı. Olay, Ergenekon Mahallesi’nde, Arif Canpoyraz İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mehmet Karayılan’ın okuldan eve dönerken meydana geldi.

Dün öğleden sonra, Mehmet Karayılan okul çıkışında sahipsiz bir köpeğin saldırısına maruz kaldı. Çocuk, elinden yaralanarak çevredeki vatandaşların yardımıyla saldırıdan kurtarıldı. Durumun aileye bildirilmesi üzerine, Karayılan’ın akrabası Mehmet Karaaslan olay yerine geldi ve yaralı çocuğu Turgutlu Devlet Hastanesi’ne götürdü.

“KÖPEKLERİ TOPLADIKTAN SONRA HEMEN GERİ BIRAKIYORLAR”

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde gerekli tedavi uygulanan Mehmet Karayılan, daha sonra taburcu edilerek evine döndü. Olayın ardından konuşan Mehmet Karaaslan, “İş yerindeydim, telefon geldi, yeğenim okuldan çıkınca köpek saldırısına uğramış. Şans eseri yanında kuzenleri ve arkadaşları vardı, onların yardımıyla kurtuldu. Elinden ısırarak yaralamış. Bu tür olaylarla sıkça karşılaşıyoruz. Bu duruma bir çözüm bulmaları gerekiyor. Belediyeyi arıyoruz ama köpekleri topladıktan sonra hemen geri bırakıyorlar.” ifadelerini kullandı.