Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa’da sahipsiz köpek saldırısı: 1 çocuk yaralandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Ergenekon Mahallesi’nde, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Mehmet Karayılan yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Ergenekon

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Ergenekon Mahallesi’nde, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Mehmet Karayılan yaralandı. Arif Canpoyraz İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olan Karayılan, okuldan eve giderken bir köpeğin saldırısına maruz kaldı.

Çevredekilerin Yardımıyla Kurtarıldı

Mehmet Karayılan, elinden yaralandıktan sonra çevredeki vatandaşların müdahalesiyle köpeğin saldırısından kurtuldu. Durumun ailesine bildirilmesi üzerine, Karayılan’ın yakını Mehmet Karaaslan hemen olay yerine geldi ve küçük çocuğu Turgutlu Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan tedavi sonrasında Karayılan taburcu edilerek evine döndü.

Aileden Tepki: “Çözüm Bulunmalı”

Mehmet Karayılan’ı hastaneye götüren Mehmet Karaaslan, yaşanan olayın ardından duygularını şöyle dile getirdi:

İş yerindeydim, telefon geldi, yeğenim okuldan çıkınca köpek saldırısına uğramış. Allah’tan yanında diğer kuzenleri ve arkadaşları varmış, kurtarmışlar. Elinden ısırarak yaralamış. Bu olaylarla sürekli karşılaşmaya başladık. Belediyeyi arıyoruz, köpekleri topluyorlar, ama neredeyse aynı gün geri bırakıyorlar. Buna bir çözüm bulmaları lazım.

Saldırıya uğrayan küçük Mehmet Karayılan ise olay anında çok korktuğunu belirtti.