Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Takım aday kadrosu duyuruldu

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Karadağ ve İzlanda maçları için aday kadrosunu açıkladı.

A Milli Futbol Takımımız,

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Karadağ ve İzlanda maçları için aday kadrosunu açıkladı. Futbolseverler tarafından merakla beklenen kadro, bazı sürpriz isimleri de içeriyor.

Yeni İsimler ve Dönüşler

Stuttgart’ta forma giyen Atakan Karazor, A Milli Takım kadrosuna ilk kez davet edildi. Genç yetenek, performansıyla teknik heyetin dikkatini çekti. Ayrıca, daha önce milli takımda 2 kez görev almış olan Ahmed Kutucu, uzun bir aranın ardından kadroya geri döndü.

A Milli Takım’ın Kadrosu

A Milli Takım’ın aday kadrosu şu şekilde şekillendi:

Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır
Savunma: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik
Orta saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü
Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün

27 futbolcudan oluşan kadroda, sakatlıkları nedeniyle Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak yer almadı. Özellikle Atakan Karazor’un ve Ahmed Kutucu’nun kadroya girmesi, futbolseverler arasında heyecan yaratmış durumda.

Hazırlıklar ve Antrenman Programı

A Milli Takım oyuncuları, 7 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’de TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Takım, ilk antrenmanını aynı gün saat 18.30’da gerçekleştirecek. Ay-Yıldızlılar, Karadağ maçı hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek.

Karadağ Maçı Detayları

A Milli Takım, 10 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Karadağ maçı öncesinde resmi antrenman yapacak ve ardından saat 16.00’da Türk Hava Yolları ile Samsun’a hareket edecek. Maç öncesinde saat 17.45’te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda kısa bir yürüyüş gerçekleştirilecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve bir futbolcu, stadyumda saat 18.00’de basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye ile Karadağ arasındaki karşılaşma, 11 Ekim Cuma günü saat 21.45’te başlayacak ve TV8 ile Exxen platformlarından canlı yayınlanacak.

İzlanda Maçı İçin Hazırlıklar

A Milli Takım, 12 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da İzlanda maçı için Samsun’dan hareket edecek. Keflavík Havalimanı’na inecek olan kafile, buradan otobüsle Reykjavík’e geçecek. 13 Ekim Pazar günü saat 13.45’te Laugardalsvöllur Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Takım, maç öncesindeki resmi antrenmanını aynı gün saat 18.00’de yapacak. İzlanda – Türkiye maçı, 14 Ekim Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak ve yine TV8 ile Exxen’den canlı yayınlanacak.