Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı

2024 yılı KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları bugün erişime açıldı.

2024 yılı KPSS Ortaöğretim

2024 yılı KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları bugün erişime açıldı. Adaylar, bu sonuçlar doğrultusunda iki yıl boyunca kamu kurum ve kuruluşlarına tercih yapabilecekler. Ortaöğretim düzeyinde düzenlenen KPSS oturumları, iki yılda bir yapıldığı için büyük bir katılım ve ilgiyle takip ediliyor.

KPSS Ortaöğretim Sınavı Sonuçları Açıklandı

KPSS Ortaöğretim sınavı 15 Eylül’de gerçekleştirilmişti. Yayınlanan sınav takvimine göre sonuçlar 4 Ekim 2024 tarihinde sabah saatlerinde adayların erişimine açıldı. Yoğunluk yaşanmaması için sonuçların erken saatlerde duyurulacağı öngörülmüştü.

KPSS Lise Sınav Sonucu Nasıl Sorgulanır?

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları, ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilir. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuç ekranına giriş yaparak sınav sonuçlarına ulaşabilirler. Resmi açıklamalar ve detaylar açıklandıkça güncellenecektir.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarına göre başarılı olan adaylar, 2 yıl boyunca kamu personeli alımları için tercih yapabilecekler. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci ile ilgili detaylar ÖSYM tarafından paylaşılacaktır.

Sınav sonuçlarını öğrenmek için KPSS Lise Sınav Sonucu Sorgulama Ekranı üzerinden giriş yapabilirsiniz.