Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Kütahyaspor’dan destek çağrısı 

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve kaptan Taylan Arman, Anadolu Üniversitesi maçı öncesi taraftara seslendi: “Tüm Kütahya’yı stada bekliyoruz.” 

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve kaptan Taylan Arman, Anadolu Üniversitesi maçı öncesi taraftara seslendi: “Tüm Kütahya’yı stada bekliyoruz.” 

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve kaptan Taylan Arman, yeni sezon hedefleri ve evinde oynayacağı Anadolu Üniversitesi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, geçtiğimiz hafta Muş deplasmanında kaybedilen maçın olumsuz havasını unutarak Anadolu Üniversitesi maçına hazırlandıklarını söyledi. 

Taraftar desteği ile maçtan 3 puan ile ayrılacaklarını bildiren Şapçı, “İnanıyoruz ki bir galibiyet serisi yakalayıp ligdeki iddiamızı sürdürmek ve güçlendirmek istiyoruz.” dedi. 

Takım olarak gayet iyi durumda olduklarını belirten Şapçı, alınan mağlubiyete üzüldüklerini ancak gösterilen mücadeleden, oyun kalitesinden memnun olduklarını dile getirdi.  

“TÜM KÜTAHYA’YI MAÇA DAVET EDİYORUZ”

Tüm Kütahya’yı pazar günü stada çağıran Şapçı, zaferi hep birlikte kazanacaklarını ifade etti. 

Takımı şehir olarak bağırlarına basmalarını, oyunculara güvendiklerini, stada gelerek göstermelerini isteyen Şapçı, şöyle devam etti:

“Öncelikle mağlubiyeti sadece şanssızlığa bağlayamayız. Maalesef iki tane duran toptan gol yedik. Maç istatistikleri bizi inanılmaz şekilde üstün gösteriyor. Toplamda 29 kere rakip ceza alanına girmiş, 6 tane net gol fırsatı yakalayıp faydalanamamışız. Şanssızlığa bağlamamak, hatalarımızı tespit edip çalışmak istiyoruz. Tabii iki gol yememiz de bize yakışmadı.” 

“TESİSLEŞME PROBLEMİMİZ VAR”

Şehir genelinde takıma desteğin artmaya başladığını aktaran Şapçı, Belediye Kütahyaspor’un daha da ileriye giderek başarılarını bu destekle artıracağına inandığını kaydetti.

Takıma iyi bir tesis kazandırmak istediklerini bildiren Şapçı, şunları kaydetti:

“Bir tesisleşme problemimiz var. Şimdiki tesisler bizim kulübümüze bence yakışmıyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda valimiz, belediye başkanımız veya yönetim kurulumuzun çalışmalarıyla tesis alanıyla ilgili de hazırlıklar var. Belediye Kütahyaspor’un altyapısıyla da ilgili bu sene başlatılan bir çalışma var. Başarının ayaklarını oluşturmak gerekiyor.”

Belediye Kütahyaspor’dan destek çağrısı 

“GALİP GELEREK COŞKUYU TEKRAR YAKALAMAK İSTİYORUZ” 

Muş deplasmanında kaybedilen 3 puana çok üzüldüklerini vurgulayan takım kaptanı Taylan Arman, iyi performans göstermelerine rağmen bu sonucu almanın daha üzücü olduğunu dile getirdi. 

Hedefleri olan bir takım ve şampiyonluğu bekleyen bir şehre sahip olduklarını vurgulayan Arman, “O yüzden bu mağlubiyeti bize en katkı sağlayacak, ders çıkaracak şekilde olumlu yanlarıyla atlatacağız. Biz futbolcu grubu olarak hocalarımızla beraber bir an önce pazar gününün gelmesini bekliyoruz açıkçası.” diye konuştu. 

Belediye Kütahyaspor’dan destek çağrısı 

Pazar günü oynanacak mücadelede galip gelerek taraftarla beraber iki haftalık coşkuyu bir an önce tekrar yaşamak istediklerini belirten Arman, “Hedeflerimiz bu yönde, amaçlarımız bu yönde. İnşallah tekrar bir pazar günkü galibiyetle beraber güzel bir seri yakalayıp zirvede bulunup yolumuza o şekilde devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.  

HABER: YAŞAR SARI BÜNYAMİN DOĞAN