Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batarya Teknolojileri Zirvesi 25-26 Eylül’de

Önde gelen uzmanların bir araya geleceği Batarya Teknolojileri Zirvesi, 25-26 Eylül tarihlerinde Bilişim Vadisi Gebze’de düzenlenecek.

Önde gelen uzmanların bir

Pil ve batarya teknolojileri alanında önde gelen uzmanların bir araya geleceği Batarya Teknolojileri Zirvesi, 25-26 Eylül tarihlerinde Bilişim Vadisi Gebze’de düzenlenecek. Etkinlik, Pil Batarya Üreticileri ve Tedarikçileri Derneği (PİLDER) ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğiyle gerçekleştirilecek.

Zirveye Kimler Katılacak?

Zirve kapsamında, pil ve batarya teknolojileri alanında Türkiye ve uluslararası arenadan 32 uzman konuşmacı yer alacak. Etkinliğe yaklaşık 750 katılımcı katılacak olup, bu önemli platformda batarya teknolojileriyle ilgili geniş kapsamlı konular ele alınacak. Zirvede, hammadde temininden hücre üretim tekniklerine, bataryaların sürdürülebilir atık stratejilerinden enerji depolama sistemlerine kadar birçok önemli konu tartışılacak.

Öne Çıkan Konuşmacılar

Zirvenin açılışında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu, Sanayi Genel Müdürü İlker Murat Ar, PİLDER Başkanı Kadem Usta ve Zirve Komite Üyesi Emin Mert Uygun gibi önemli isimler konuşma yapacak. Ayrıca, Pomega Enerji Depolama Teknolojileri Genel Müdürü Osman Şahin Köşker, Reap Battery CEO’su Dr. Alper Baykut, Murata Electronics Europe Ürün Planlama Müdürü Takashi Sumida ve Renault Group Elektrikli Araçlar Batarya Kalite Program Müdürü Ümit Batmaz gibi sektörde uzman kişiler de konuşmacılar arasında yer alacak.

Zirvede Ele Alınacak Konular

Zirvede işlenecek konu başlıkları arasında, batarya teknolojilerinin gelecekteki eğilimleri, batarya yönetim sistemleri, enerji depolama sistemleri (BESS), e-mobilite ve bataryaların geri dönüşümü gibi kritik başlıklar bulunuyor. Zirveye katılanlar, bu alanlarda uzman görüşleri dinleyerek, batarya teknolojilerinin mevcut durumu ve gelecekteki gelişmeleri hakkında değerli bilgiler edinme fırsatı bulacak.