Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknofest Adana ne zaman kapılarını açacak?

Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da düzenlenecek.

Türkiye’nin en büyük teknoloji

Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da düzenlenecek. Teknoloji ve havacılık meraklıları için büyük bir heyecanla beklenen festival, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşecek.

Teknofest Adana Ne Zaman?

TEKNOFEST Adana, 2024 yılında 2-6 Ekim tarihleri arasında kapılarını teknoloji tutkunlarına açacak. Festival boyunca ziyaretçiler, birbirinden ilginç hava gösterilerine, bilim şovlarına, simülasyon deneyim alanlarına ve çeşitli etkinliklere katılma fırsatı bulacak. Yerli mühendislik ürünleri olan hava araçları, nefes kesici gösterilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Teknofest Adana ne zaman kapılarını açacak

Teknofest Adana’da Neler Olacak?

Adana’daki TEKNOFEST’te, hava gösterileri başta olmak üzere, eğitim atölyeleri, bilim ve teknoloji şovları, paydaş firmalara ait stantlar, sergiler ve çeşitli eğlenceler yer alacak. Festival, her yaştan katılımcıya hitap eden etkinliklerle dolu bir program sunuyor. Ayrıca havacılık fotoğrafçılığıyla ilgilenenler için spotter kule kurulacak ve bu kuleden gösteriler fotoğraflanabilecek.

Yarışmalar ve Ödüller

TEKNOFEST 2024 kapsamında düzenlenecek olan teknoloji yarışmalarına bu yıl 1 milyondan fazla yarışmacı katılacak. 46 ana ve 117 alt kategoride yapılacak yarışmalarda başarılı olan ekipler, 30 milyon TL’yi aşan ödüller ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği ile ödüllendirilecek.

Teknofest Adana, ücretsiz olarak halka açık olacak. Ancak, etkinliğe katılmak isteyen ziyaretçilerin önceden kayıt yaptırması gerekiyor. 7 yaş altı çocuklar ise kayıtsız olarak alana giriş yapabilecekler.