Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu vefat etti

Pek çok ünlü ismin makyajını yapan makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu, 43 yaşında hayatını kaybetti. İşte haberin detayları…

Pek çok ünlü ismin

Neslihan Atagül, İrem Helvacıoğlu, Eda Erdem, Danla Biliç, Başak Parlak, Afra Saraçoğlu gibi pek çok ünlünün makyajını yapan makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayatını kaybetti.

Meslektaşı Fezi Altun’un ölüm haberini duyurduğu Kavasoğlu için pek çok ünlü sanatçıda paylaşımlarda bulundu.

Son zamanlarda sağlık problemleriyle boğuştuğu öğrenilen Kavasoğlu’nun pankreas kanserinden dolayı vefat ettiği öğrenildi. Kavasoğlu bugün Üsküdar’da kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecek.

ÜNLÜ İSİMLER ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Ünlü fenomen Duygu Özaslan,“Benim canım arkadaşım, insan arkadaşını kaybetmesin yakın yaşındaki, hayat dolu, berber güldüğü, arkadaşını kaybetmesin. Aylardır her duamda sen vardın Alp’im. Her duamda, her dileğimde bir mucize olsun dedim hep, olmadı.. Bu hastalık sana dokunmamalıydı. Girdiğin her odayı aydınlatırdın. Sen kocaman boyunla, kocaman kahkahanla şimdi gittiğin yerde ışıklar içinde uyu. Biz senden, dostluğundan, yeteneğinden mahrum kalacağız.” sözleriyle üzüntüsünü paylaşırken, Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu; “Ahh Alp inanamıyorum gittiğine… Şoklar içerisindeyim. Seni hep o güler yüzünle, temiz kalbinle ve güzel enerjinle hatırlayacağım. Başımız sağolsun.” mesajıyla paylaşım yaptı. Yine Danla Biliç’te “Alp” notuyla ile bir anını paylaşarak Kavasoğlu’nu andı.

Makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu vefat etti