Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da baba ve iki oğlu metan gazından zehirlendi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusunda biriken metan gazından zehirlenen baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusunda biriken metan gazından zehirlenen baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı. Eşen köyündeki evlerinin önünde bahçe sulaması için kazdıkları su kuyusunda çalışan Sait Üzüm (35), dengesini kaybederek 13 metrelik kuyuya düştü.

Kütahya'da baba ve iki oğlu metan gazından zehirlendi

YAKINLARI HABER ALAMAYINCA EKİPLER YÖNLENDİRİLDİ

Oğlunu kurtarmak için kuyuya inen baba Dursun (51) ve kardeşi Fatih Üzüm’den (30) haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışması sonucu bilinçleri kapalı halde kuyudan çıkarılan ve kuyuda biriken metan gazından zehirlendikleri belirlenen baba ile iki oğlu, 112 Acil Sağlık ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kütahya'da baba ve iki oğlu metan gazından zehirlendi

ESKİŞEHİR’DEKİ HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Burada ilk müdahalesi yapılan ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilen baba ve iki oğlu, ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi.

HABER: YAŞAR SARI

Kütahya'da baba ve iki oğlu metan gazından zehirlendi