Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de 1 kişinin öldüğü kavgaya ilişkin 2 tutuklama

Denizli’de yaşanan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı kavgaya ilişkin 2 kişi tutuklandı.

Denizli'de yaşanan ve 1

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı kavgaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde 17 Eylül’de yaşanan olayda, Hüseyin Yılmaz Caddesi’ndeki tadilat yapılan bir iş yerinde arkadaşlarıyla oturan Mehmet D. (25) ile olay yerine gelen bir grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Mehmet D. silahla vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada bıçakla yaralanan iki kişi daha bulunuyordu.

2 Kişi Tutuklandı

Olayla ilgili yapılan incelemelerin ardından, şüpheliler D.S., M.A., B.G., Y.B. ve O.A. emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerden D.S. ve B.G.’yi tutuklama kararı alırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin İfadeleri

Tutuklanan D.S. ifadesinde, hayatını kaybeden Mehmet D. ile sosyal medya üzerinden tartıştıklarını, bu tartışmanın kavganın fitilini ateşlediğini belirtti. Kavgaya karışan diğer şüphelilerle ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli’de yaşanan bu trajik olayla ilgili soruşturma sürerken, güvenlik güçleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalara devam ediyor.