Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli MHP il başkanı istifa etti

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, sağlık sorunları nedeniyle istifa etti.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, sağlık sorunları nedeniyle istifa etti. Demirbaş, istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu ve görevi bıraktığını açıkladı.

Murat Nuri Demirbaş’ın İstifa Etti

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, 15 Eylül 2024 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf ve mesajda, Bahçeli’den dualar aldığını ve Kocaeli’ye selamlarını ilettiğini belirtmişti. Ancak, bugün yaptığı açıklamada sağlık nedenlerinden dolayı MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu.

Demirbaş, istifasını şu şekilde açıkladı: “Kıymetli ülküdaşlarım ve hemşehrilerim, yaklaşık iki yıldır onurla yürüttüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden dolayı kendi irademle bırakıyorum. Bu süre zarfında yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, haklarınızı helal etmenizi dilerim.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı’ndan Açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Murat Nuri Demirbaş’ın istifası sonrası bir açıklama yaptı. Yalçın, Kocaeli il teşkilatının yeniden yapılandırılması sürecinde Tuncay Batı’nın görevlendirildiğini duyurdu. Batı, il ve ilçelerdeki teşkilatlarla görüşmeler yapacak ve yeni il yönetim kurulu atama listelerini hazırlayacak.

Murat Nuri Demirbaş Kimdir?

Murat Nuri Demirbaş, 1984 yılında Gebze’de doğdu ve Gebze STFA Lisesi’nden mezun oldu. 2009-2011 yıllarında MHP Gebze İlçe Başkanlığı, 2011-2012 yıllarında ise MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012 yılında MHP Darıca İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Ayrıca Köşklüçeşme Spor, Tayfun Spor ve Sultan Orhan Spor Kulüplerinde başkanlık yaptı. Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu. 24 Eylül 2023 tarihinde yapılan kongrede MHP Kocaeli İl Başkanlığına seçilmişti.