Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Uraloğlu: Türkiye’de Kişisel Verilerin Çalınmasıyla İlgili Hiçbir Güncel Sorun Yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kişisel verilerin çalındığı iddialarına yanıt vererek, Türkiye’de bu konuda güncel bir gündem bulunmadığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Evrensel Posta Birliği Bölgesel Strateji Forumu’nun ardından basın mensuplarına kişisel verilerin sızdırıldığı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, kişisel verilerin çalındığına dair güncel bir gündem bulunmadığını belirtti.

Uraloğlu, kişisel verilerle ilgili geçmişte yaşanan olayların yıllar sonra gündeme getirilmesini eleştirerek, “Geçmişte olup da konuşulmuş, kendi içinde tartışılmış konuları yıllar sonra güncel bir konuymuş gibi sunmak asla doğru değildir,” dedi. Bakan, bu tür haberlerin doğru olmadığını ve mevcut gündemle ilgisi bulunmadığını vurguladı.

Yalan Haberlerin Kıymeti Yok

Bakan Uraloğlu, kişisel verilerin çalınmasıyla ilgili güncel bir sorun olmadığını tekrarlayarak, “Kimse ortalığı bulandırmasın. Söylenilen bir sözü cımbızla çekip, güncel bir sorun varmış gibi haber yapmak doğru değil,” şeklinde konuştu. Bakan, yapılan haberlerin kendileri açısından kıymetsiz olduğunu ifade etti.

Haberlerin Doğru Kaynaktan Gelmesi Önemli

Uraloğlu, bu tür iddiaların doğru ve güvenilir kaynaklardan gelmesi gerektiğini belirterek, “Lütfen böyle bir gündem oluşturmayın,” çağrısında bulundu.