Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da tır ile servis çarpıştı: 4 ölü, 6 yaralı

Adana’da meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile servis aracının çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Adana'da meydana gelen trafik

Adana’da meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile servis minibüsü çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Yumurtalık ilçesinde gerçekleşti.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana geldi. M.Ş. yönetimindeki 01 ALJ 044 plakalı tır ile işçileri taşıyan 31 C 7065 plakalı servis minibüsü, dikkatsizlik ve hızlı seyir nedeniyle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle servis minibüsü kullanılamaz hale gelirken, 4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada, servis aracı sürücüsü ve minibüste bulunan 4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi ve tedavileri devam ediyor.

Adana'da tır ile servis çarpıştı 4 ölü, 6 yaralı

Servis Minibüsü İşçileri Taşıyordu

Kazaya karışan servis aracının, Serbest Bölge’deki bir fabrikaya işçileri taşıdığı sırada kaza yaptığı belirtildi. Fabrika çalışanlarının rutin iş yolculuğunda bu trajik kazanın meydana gelmesi bölgedeki işçileri ve ailelerini derinden üzdü.