Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taner Tolga Tarlacı 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Eski Survivor yarışmacısı Taner

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Taner Tolga Tarlacı’nın ceza aldığını kamuoyuna sosyal medya fenomeni Cenk Hoca duyurdu. Tarlacı, uzun süredir adli süreçlerle gündeme geliyordu.

Geçmişteki Suçlamalar ve Dava Süreci

Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, 2016 yılında da suça karışmasıyla gündeme gelmişti. Hakkında çeşitli suç duyuruları bulunan Tarlacı’nın, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bazı olaylara karıştığı iddia edilmişti. Bu olayların ardından Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne kaçtığı ve burada da suç işlediği belirtilmişti. Son olarak açılan davada mahkeme, Tarlacı’ya 18 yıl hapis cezası verdi.

Cenk Hoca Duyurdu

Taner Tolga Tarlacı’nın davası, Kıbrıs’ta yaşayan ve sosyal medya platformlarında vücut geliştirme videolarıyla tanınan Cenk Hoca tarafından duyuruldu. Cenk Hoca, Tarlacı’nın gasp, darp ve taciz gibi suçlamalardan dolayı Güney Kıbrıs’ta cezaevine konulduğunu açıkladı.

“Hiç Umudum Yok”

Cenk Hoca, yaptığı açıklamada Tarlacı’nın cezasının kesinleştiğini belirterek, “Bir şeyler yapmayı deneyeceğiz, ama açık söylemek gerekirse hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi görünüyor” dedi. Tarlacı’nın durumu, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.