Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlkan Karaman Tekirdağ’da defnedildi

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Tekirdağ’da son yolculuğuna uğurlandı.

Eski milli basketbolcu İlkan

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Tekirdağ’da son yolculuğuna uğurlandı. 34 yaşında vefat eden Karaman’ın cenazesi, geniş bir katılım ile gerçekleştirilen törenin ardından Tekirdağ’daki Fatih Mezarlığı’na defnedildi.

İlkan Karaman’ın cenazesi, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bulunan Karaağaç Merkez Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve birçok vatandaş katıldı. Törende basketbolseverler ve Karaman’ın spor camiasındaki arkadaşları da hazır bulundu.

İlkan Karaman’ın Spor Kariyeri

İlkan Karaman, basketbol kariyerinde birçok önemli takımda forma giymişti. Türkiye’de TOFAŞ, Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Büyükçekmece Basketbol gibi takımlarda ve uluslararası alanda Cholet, Antibes Sharks, Petkimspor, Yalovaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Formosa Taishin ve Çayırova Belediyespor gibi kulüplerde oynamıştı. Spor dünyasında iz bırakan Karaman, hem yerel hem de uluslararası alanda önemli başarılara imza atmıştı.

Trafik Kazası ve Sonrası

İlkan Karaman, 8 Eylül tarihinde Muğla’nın Datça ilçesinde geçirdiği bir trafik kazasında ağır yaralanmıştı. Kazada, E.A.Ö. adlı sürücünün kullandığı otomobil, gece saatlerinde Karaman’a çarptı. Ağır yaralı olarak Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Karaman, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve Marmaris Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Kazanın ardından sürücü E.A.Ö. gözaltına alınmış ve alkollü olduğu iddiaları doğrultusunda tutuklanmıştı.