Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Kentpark’tan çocuklara özel uygulama

Kütahya’nın en eski parklarından Kentpark, yenilenen yüzüyle vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ederken, şişme oyun grubunda çocuklara özel uygulama başlattı.

Kütahya’nın en eski parklarından

Kütahya’nın en eski parklarından Kentpark, yenilenen yüzüyle vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ederken, şişme oyun grubunda çocuklara özel uygulama başlattı.

Kütahya’da yaklaşık 18 yıldır hizmet veren Kentpark Kafe, yeni hizmet anlayışı ve yenilenen dekorasyon ile müşterilerinin yeniden gözde mekanları arasına girdi.

Kentpark Kafe işletmecisi Mehmet Aydemir, okulların açılmasıyla birlikte çocuklara özel yeni uygulamayı hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Özellikle okula yeni başlayan çocukların ve devam eden öğrencilerin bu uygulamadan memnun kalacağını aktaran Aydemir, şişme oyun grubunda süre uygulamasını kaldırdıklarını söyledi.

“DİĞER OYUN GRUPLARINDA AYNI ANDA AZ ÇOCUK AĞIRLAYABİLİYORUZ”

Uygulamayı müşterilerden gelen talep doğrultusunda başlattıklarını bildiren Aydemir, diğer oyun gruplarında da istekleri değerlendireceklerini ifade etti.

Trambolin, Kapadokya balonu ve su kayıklarında süre uygulamasının sürdüğünü anlatan Aydemir, şöyle devam etti:

“Diğer oyun gruplarımızda aynı anda oynayabilecek çocuk sayısı kısıtlı olduğu için süre uygulamasına devam ediyoruz. Trambolin, kapadokya balonu ve su kayıklarında kişi sayısı az olduğu için süreyi kısa tutuyoruz. Ancak şişme oyun grubunda aynı anda 18 çocuk oynayabiliyor. Bu yüzden rahat rahat oynayabiliyorlar.”

Kütahya da Kentpark’tan çocuklara özel uygulama

“GELEN FARKLI TALEPLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Şişme oyun grubu haricindeki oyun gruplarında müşterilerden farklı taleplerin geldiğini belirten Aydemir, bu istekleri de değerlendirdiklerini ve ilerleyen süreçte hayata geçireceklerini dile getirdi.

Aydemir, tüm vatandaşları ve öğrencileri Kentpark’a davet ediyor.

Kütahya Haber’in en güncel Kütahya haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Haber: Mehmet Kaçar

Fotoğrafların devamı için tıklayınız…

1 2 3 6