Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otomobil çaya düştü: 1 ölü

Karabük’ün Yenice kara yolu Soğuksu Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü Arif Bektaş (57) hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice kara yolu

Karabük’ün Yenice kara yolu Soğuksu Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü Arif Bektaş (57) hayatını kaybetti, eşi Seher Bektaş (61) ise yaralandı. Kaza, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aracın demir korkuluklara çarparak yaklaşık 15 metre yükseklikten Filyos Çayı’na düşmesiyle meydana geldi.

Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Filyos Çayı’na düşen otomobilde sıkışan Arif Bektaş ve eşi Seher Bektaş, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı.

Otomobil çaya düştü: 1 ölü

SÜRÜCÜ KURTARILAMADI

Yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, sürücü Arif Bektaş hayatını kaybetti. Eşi Seher Bektaş’ın ise hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kazanın gerçekleştiği anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin hızla demir korkuluklara çarptığı ve ardından Filyos Çayı’na düştüğü kaydedildi.