Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da Orman Yangını: Müdahaleler Devam Ediyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Denizova Mahallesi’nde meydana gelen yangın, bölgede paniğe neden oldu.

Yangın, Denizova Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Alevlerin kısa sürede yayılması, çevredeki yerleşim yerlerini de tehdit eder hale getirdi. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, ilgili ekipler olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

İhbar üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler hızla olay yerine sevk edildi. Alevlerin büyümesi üzerine yangına hem havadan helikopterlerle hem de karadan itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor. Yangın söndürme ekipleri, yangını kontrol altına almak için büyük çaba sarf ediyor.

Muğlada Orman Yangini Müdahaleler Devam Ediyor

Yangının geniş bir alana yayılmasında bölgede etkili olan şiddetli rüzgarın önemli bir rol oynadığı belirtiliyor. Rüzgarın yön değiştirmesiyle birlikte alevlerin kontrol edilmesi zorlaşırken, yangın söndürme çalışmalarının daha da yoğunlaştırıldığı kaydedildi.

Muğla’daki orman yangınıyla ilgili gelişmeler geldikçe haberimiz güncellenecektir.