Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

THY’den biletlerde indirim

THY 6 – 17 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacak gidiş-dönüş biletleri için Doğu Avrupa’daki yerler için büyük indirimler sunuyor.

THY 6 - 17

Türk Hava Yolları, seyahat severler için özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 6 – 17 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacak gidiş-dönüş biletleri için Doğu Avrupa’daki yerler için büyük indirimler sunuluyor.

Kampanyadan yararlanan yolcular, her şey dahil bilet fiyatlarıyla seyahat etme şansı elde edecek. Örneğin, Köstence uçuşları 109 dolardan, Tiflis, Batum, Sofya ve Bükreş uçuşları ise 139 dolardan başlıyor. Prag, Krakow, Varna ve daha birçok şehir için de indirimli fiyatlar sunuluyor.

İndirimden yararlanmak isteyen yolcular, biletlerini 6 – 17 Eylül 2024 tarihleri arasında satın alabilir ve 1 Kasım 2024 – 31 Mart 2025 (Prag, Tallinn, Riga, Kişinev için 1 Ekim 2024 – 31 Mart 2025) tarihleri arasında indirimli uçuşlardan faydalanabilirler. Kampanya, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olup, Türk Hava Yolları’nın resmî web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.