Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Joao Mario transferinde son durum

Portekiz basınına göre, Beşiktaş, Benfica’nın deneyimli oyuncusu Joao Mario’nun transferini tamamlamak üzere.

Portekiz basınına göre, Beşiktaş,

Beşiktaş, Benfica’nın deneyimli oyuncusu Joao Mario’nun transferini tamamlamak üzere. Portekiz basınında yayımlanan bilgilere göre, iki kulüp arasındaki görüşmeler son aşamaya geldi ve Joao Mario’nun kısa süre içinde siyah-beyazlı takıma katılması bekleniyor.

Süper Lig’de yeni sezona mükemmel bir başlangıç yapan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı bir performans sergiliyor. Transfer döneminde 7 oyuncuyu kadrosuna katan siyah-beyazlılar, hücum hattını güçlendirmek için Joao Mario’yu transfer etmeye hazırlanıyor.

Joao Mario’nun Kariyeri

Joao Mario, 19 Ocak 1993 tarihinde Porto’da dünyaya geldi ve futbola Porto altyapısında başladı. Sağ ayağının etkin kullanımı ve hızıyla tanınan sol kanat oyuncusu, 2016 yılında piyasa değerini 35 milyon Euro’ya kadar yükseltti.

Kariyerinde Sporting Lizbon, İnter, West Ham, Lokomotiv Moskova ve Benfica gibi önemli kulüplerde forma giyen Mario, 2016-2017 sezonunda Sporting Lizbon’dan İnter’e 44,78 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 51 maçta görev alan Joao Mario, 9 gol ve 4 asistle katkı sağladı. Benfica’daki 149 maçında 36 gol ve 26 asist üreten oyuncu, Sporting Lizbon’da ise 127 maçta 16 gol ve 20 asist yapmıştı. Genel olarak, 441 maçta 61 gol ve 84 asistlik performansı bulunuyor.