Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Bak, Milli Paralimpik Sporcuları Paris’e Uğurladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek milli sporcuları İstanbul Havalimanı’ndan törenle uğurladı.

Gençlik ve Spor Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek milli sporcuları İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen bir törenle Fransa’ya uğurladı. Törene, Bakan Bak’ın yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, federasyon başkanları, sporcular ve aileleri katıldı.

Sporculara Moral ve Destek

Törende sporcularla tek tek görüşen Bakan Osman Aşkın Bak, Paris’te Türkiye’yi temsil edecek sporcuların heyecanını paylaştı. Bakan Bak, konuşmasında şunları kaydetti: “Hepinizin heyecanını gözlerinizde görüyorum. Önemli bir organizasyona ülkemizi temsil etmek için katılıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum, sizlerle gurur duyuyor. Bu takımda, Team Türkiye’de yer almak gurur verici. İnşallah Paris’ten madalyalarla dönecek ve bu milleti gururlandıracaksınız.”

Paralimpik Sporculara Verilen Destekler

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, Türkiye’nin paralimpik alanda her geçen gün geliştiğini vurgulayarak, “Türk spor tarihinin dönüm noktası olan bir gün yaşıyoruz. Tokyo’ya 87 sporcuyla gitmiştik, şimdi 93 sporcuyla gidiyoruz. Bu büyük bir başarı. Hedefimiz Tokyo’daki 15 madalyayı geçmek,” dedi.

Törenin ardından Bakan Bak, Vali Gül ve Murat Aksu, milli sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve onları Paris’e uğurladı. Sporcular, ay-yıldızlı bayrağı Paris’te dalgalandırmak için yola çıktı.