Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Erzincan’da kaza: 4 ölü, 2 yaralı. Olay, Erzincan-Sivas kara yolu üzerindeki Sakaltutan Geçidi’nde gerçekleşti.

Erzincan'da kaza: 4 ölü,

Erzincan’da meydana gelen korkunç trafik kazasında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olay, Erzincan-Sivas kara yolu üzerindeki Sakaltutan Geçidi’nde gerçekleşti.

Erzincan’da kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Kaza, Hasan K. yönetimindeki tır ile Petr B.’nin kullandığı diğer bir tır ve Eren Ç.’nin idaresindeki otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Araçlar, Erzincan-Sivas kara yolunun zorlu geçiş noktalarından biri olan Sakaltutan Geçidi’nde şiddetli bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar ağır hasar alırken, can kayıpları da yaşandı.

Acil Yardım Ekipleri Olay Yerinde

Müdahale ve Kurtarma Çalışmaları

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede sürücü Eren Ç. ile araçta bulunan Ömer C. ve eşi Aysun Fatma C’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Batuhan C. ile tır sürücüsü Hasan K. ve Burak U., Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar

Acı Kayıplar

Hastaneye kaldırılan yaralı çocuk Batuhan C., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kaza sonucunda ölen Ömer C.’nin Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru olduğu öğrenildi. Kaza, bölge halkını ve kazazedelerin ailelerini derin bir üzüntüye boğdu.