Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reha Muhtar’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, yakın zamanda evinde geçirdiği bir kaza sonucu ciddi bir şekilde yaralandı.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar,

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, yakın zamanda evinde geçirdiği bir kaza sonucu ciddi bir şekilde yaralandı. İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralanan Muhtar, bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi.

Hayati Tehlikeyi Atlattı

Reha Muhtar’ın sağlık durumu ile ilgili sevindirici haber, yakın arkadaşı ve gazeteci Uğur Dündar’dan geldi. Dündar, Muhtar’ın beyin kanamasının durduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını duyurdu. Dündar, “Sevgili arkadaşım Reha Muhtar’dan güzel haberler aldım. Beyin kanaması durmuş ve hayati tehlikeyi atlatmış durumda. Sağlığına kavuşması biraz zaman alabilir ama toparlanacak. Büyük geçmiş olsun,” ifadelerini kullandı.

Aile İçinde Yaşanan Gerilim

Reha Muhtar’ın hastaneye kaldırılmasının ardından, eski eşi Deniz Uğur ve ünlü sanatçı Nilüfer arasında gerilim yaşandı. Deniz Uğur, Muhtar’ın hastaneye kaldırılmasından sonra oğlu Poyraz’ın Nilüfer tarafından kaçırıldığını iddia etti. Nilüfer ise bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve Poyraz’ın annesi Deniz Uğur’un yanına gitmek istemediğini belirtti. Bu gelişmelerin ardından Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusunda bulundu.